Skip to content

Suomi pelastaa EU:n ja koko maailman – tinkimällä omista eduistaan

heinäkuu 20, 2016

Suomen rooli ”EU:n ytimissä” on monessa yhteydessä tullut poikkeuksellisen selväksi. Hyväntahtoista, innokasta hölmöä, joka on valmis maksamaan muiden laskuja, kyllä pidetään mukana. Päättämään ei tietenkään päästetä, mutta maksamaan kyllä. Laskun sisällöstä päättävät ne isot pojat.

Hyvä esimerkki tästä EU:n edullisuudesta Suomelle on pinnalla Helsingin Sanomien jutussa, jossa yllättävän totuudenmukaisesti todetaan Suomen ilmastotavoitteet toisiin EU-maihin verrattuna erittäin koviksi. Kivihiilen polttajat pääsevät helpommalla.

Veikkaisin kotimaisten poliitikkojemme valitellen toteavan, että pakko mikä pakko. Muuten Brysselin lihapadat saattaisivat jäädä väliin. Siksipä suomalaisten elintasoa pitää leikata lisää. Täysi pakkohan se on kun EU päättää.

Näin se EU edesauttaa Suomen talouden kehitystä. Huonompaan suuntaan.

Hesarin juttu on täällä.

Mainokset

From → Uncategorized

2 kommenttia
 1. hakki47 permalink

  Eipä EUn – siis Saksan ja sen tahdottomien seurailijoiden, Suomi mukaan lukien – tarvitse alkuun hienosti saatettua Suomen kurjistamiskehitystä enää avittaa. Lopun hoitaa aika. Vallankumouksen pelastavaan voimaan en meillä oikein jaksa uskoa. Sehän vaatii ajattelua ja erityisesti ponnistelua.

  Mutta, eipä huolta; Persupenikat sentään jaksavat oikeisiin asioihin pitkäjänteisesti keskittyä: ” http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/perussuomalaiset-nuoret-laista-poistettava-pykala-kiihottamisesta-kansanryhmaa-vastaan/5997848 ” Nyt kieltämättä puolueella menee heikosti.

 2. Merkantti Matikainen permalink

  Suomi edustaa noin 1% osuutta EU:sta.

  Suomen kasvihuonepäästöjen lopettaminen kokonaan tai kaksinkertaistaminen nykyisestä vaikuttaa ilmastonmuutokseen suunnilleen yhtä paljon kuin hyttysen jätös rehevöittää Itämerta.

  Enemmän olisin huolissani Turkin tilanteesta ja Trumpin valinnasta. EU nyhrää jonninjoutavien pikkuasioiden parissa, samalla kun liittovaltion perinteiset ydintehtävät ovat retuperällä: sisämarkkinat, ulkopolitiikka ja sotavoimat.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: