Skip to content

Hirvittävä vaaliongelma nimeltään Korhola – mitä tehdä

helmikuu 19, 2015

Minulla on hirvittävä vaaliongelma. Arvostamani Eija-Riitta Korhola on ehdolla omassa vaalipiirissäni, mutta minun on todella vaikea antaa ääntäni nykyisen kokoomuksen listalle. Puoluekuri kuitenkin tappaa kaiken järjen. Tämä siitä huolimatta, että olen vuosikymmeniä ollut kokoomuksen kannattaja.

Minusta Korholan kaltainen itseäni nuorempi asiansa tunteva edustaja olisi kyllä houkutteleva.

Voi miten ikävää.

Mainokset

From → Uncategorized

14 kommenttia
 1. ValonSoturi permalink

  Korhola aikoo sittenkin lähteä kusitolpaksi paskaliksalla 😉

 2. RTT permalink

  ”Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results.”

  • Hyvä kommentti. Kokoomusta äänestäneenä minun ei pitäisi odottaa parempaa vaikka ehdokkaana olisi Korhola. Sitähän tuo tarkoittaa. Toisaalta Korhola on niitä harvoja järjen ääniä Suomen kuvioissa.

   Heino oivallus.

   • RTT permalink

    En koskaan kykene ymmärtämään mistä kumpuaa se vaalikarjan loputon usko siihen, että juuri tällä kerralla kaikki on toisin, ts. kepun korkkimainen pongahdus takaisin gallup-kärkeen.

   • Hih. Kieltämättä onn vaikea hahmottaa miksi Korholan äänestäminen olisi parempi asia kuin tyhmimmän liittovaltio-oravan äänestäminen. Tämä siitä huolimatta, että Korhola on järkevimpiä poliitikkoja Suomessa.

    Kokoomuksen koneiston kannalta on aivan sama onko systeemissä Korhola vai jokin umpityperä pelle. Eduskunta äänestää puoluekurin mukaan.

   • ceterum censeo permalink

    Eihän tämän pitäisi olla vaikeaa.

    Jos äänestät Korholaa, siirrät Kokoomuksen linjaa mikronin verran Korholan suuntaan. Ei paljon, mutta yhdellä äänellä ei saa enempää aikaan.

    Jos et äänestä lainkaan, annat vaalituloksen siirtyä mikronin verran Anti-Korholan suuntaan. Vahinko ei ole suuri, yhdellä äänellä kun ei voida suuria vahinkoja tehdä.

    Kolmas vaihtoehto on etsiä puolue, joka parhaiten vastaisi Korholan ajatusmaailmaa ja valita sieltä mahdollisimman hyvä ehdokas.

    Helppoa kuin heinänteko. Kunhan jostakin vielä löytäisi määrälliset parametrit tuohon yhtälöön.

 3. hakki47 permalink

  Näinhän tämä on mennyt jo vuosikymmeniä. Ja kun näin on ovat äänestäjän vaihtoehdot vähissä. Asiasta olen muutamankin kerran blogillani kirjoittanut esimerkiksi http://eaglesflysingly.blogspot.hu/2009/11/poistetaan-puolueilta-oikeus-edustaa_4.html Sekään ei takaa menestystä, mutta viitaten noihin aiempiin rtt kommentteihin, kannattaisi varmaan miettiä mitä muita vaihtoehtoja löytyy. Niitä kun ei montaa ole.

  Tyhjä tai mitätöitävä äänestyslippu, ei siis nukkuminen on, riittävässä laajuudessa toteutettuna vaikuttava ja tehokas demokratian työväline. Sen ovat jo alan ammattilaiset kun havainneet. http://eaglesflysingly.blogspot.hu/2012/02/kumpi-voitti-sauli-niinisto-vai-jokin.html

  Mutta vaikuttavuus riippuu ehdokkaan menestyksestä. Miten taata vaalivoitto mitätöitäville äänestys lopuille?

 4. Jos Korhola nyt näissä vaaleissa jää valitsematta voi seurauksena olla että hän jättää julkisen elämän. Tämä olisi suurempi vahinko kuin äänen meno Kokoomukselle joka kyllä pysyy kanveesissa hyvän aikaa. Muutama ääni Kokoomukselle ei merkitse mitään mutta voi ratkaista yksilön, Korholan kohdalla.

  Oikeasti rohkeat, asioihin paneutuvat ihmiset ovat harvinaisia. Heitä kannattaa tukea.

 5. Kauko permalink

  Ääni Korholalle on ääni Kataisen ja Stubbin hallituksille. Haluatko Stubbille vaalivoittoa? Korhola on fiksu, mutta onko hänen paras paikkansa Suomen eduskunta, hänen väitöskirjansa voi avata ovia maailmalla yllättäviin paikkoihin.

  Suomessa ei ole oikeistolaisia puolueita, on vain erilaisia demareita, koska mediaaniäänestäjä on demareita äänestänyt. On vihreiden, maalaisten, punaisempien ja virkamiesten demaripuolueita. Hakki on kehottanut piirtämään vaalilippuun ”Joku muu”.

  Tosiaan vaikea on valinta.

 6. Eräs Isä permalink

  Korhola lähtee ääniharavaksi auttamaan puoluettaan siinä hädässä, johon puolueen aktiiviset toimijat (Katainen, Stubb, jne) ovat sen saattaneet.

  Äänestäjien kusetusta tämäkin: äänestäjä kuvittelee äänestävänsä fiksua E-R Korholaa ja saakin Stubbin!

 7. Suomalainen mies on lehmä permalink

  Kuinka harvinaisen välinpitämätön pitää olla, että äänestää nämä samat petostelijat yhä uudelleen valtaan?

  Miksi äänestää yhä uudelleen ja uudelleen kriisimaiden tukipaketteja, vakuuksia tukipaketteihin ,pankkien pelastuspaketteja, ja kaikkea tätä velkaperusteisen rahajärjestelmän sisällä tapahtuvaa rimpuilua eli säästötalkoota ja ”pelastustoimia”. Ratkaisu ei ole myöskään PS-puolueen äänestäminen, ne vastustavat noita vain näennäisesti. Katsos, kun sionistisoini pääsee valtaan, niin johan takki kääntyy, kun isännän ääntä pitää totella.

  Yhteiskuntaan, politiikkaan ja talouteen perehtyneet eivät voi olla tietämättömiä seuraavista asioista.

  Yhteiskuntamme rahanpuutteen syy :

  ”Valtiovallalla ei ole enää minkäänlaista hallintaa rahaan. Valtiomme ei voi luoda rahaa, se ei voi devalvoida tai revalvoida, koska kierrossa olevan rahamäärän hallinta on yksityistetty pankeille. Ja ainoa tapa miten ja kuinka pankit laskevat rahaa liikkeelle, on luotto.

  Tämä tarkoittaa sitä, että kierrossa oleva rahamäärä on jonkun ottamaa ja kuluttamaa velkaa. Ja tämä taas tarkoittaa sitä, että kaikella rahalla on olemassa täsmälleen yksi suunta: takaisin pankkiin. Kokonaisuudessaan tämä meinaa sitä, ettei ole olemassa sellaista määrää työtä, tuotantoa, leikkauksia, yksityistämistä, veronkorotuksia jne., joilla tästä taloudellisesta ahdingosta voitaisiin kaivautua ulos.

  TÄLLAISESSA JÄRJESTELMÄSSÄ ON TÄYSIN MERKITYKSETÖNTÄ KUINKA PALJON, VÄHÄN TAI KAUAN TYÖTÄ TEKEE; KIERROSSA OLEVA RAHAMÄÄRÄ EI KASVA SENTTIÄKÄÄN.

  Tässä järjestelmässä pankista lainattu raha luo tuotannon arvoa vastaavan tulon. Elämme siis järjestelmässä, jossa ilman velkaa ei ole rahaa. Ja ilman rahaa ei ole taloutta. Sairaus on rahan syntymekanismi, kaikki muu on vain oiretta tästä. Paranna sairaus ja oireet katoavat.”

  Tuon Kirjoittaja on suositun Kaninkolo-blogin ylläpitäjä.

  http://www.magneettimedia.com/nakokulma-taloudesta-ilman-velkaa-ei-ole-rahaa-ilman-rahaa-ei-ole-taloutta/

  Kaikki valtapoliitikkomme ja kaikki merkittävät puolueemme palvelevat pankkiireita; kansa saa heidän puolestaan vaikka kuolla. Velkarahajärjestelmää tuetaan ”leikkauksilla”, ”säästämisillä” ja ”rakenneuudistuksilla”, vaikka niistä ei ole mitään apua.

  Pelkkää itsetuhon edistämistä on yrittää keksiä keinoja pelastautua tai parantaa elämisen edellytyksiä rikollisten käsissä olevan rahahuijausjärjestelmän sisällä !

  ”On suorastaan narrin hommaa hoitaa velkarahajärjestelmässä tapahtuvaa automaattista talouden kuristumista julkimedian keskusteluissa mainituilla ”sopeutustoimilla.” On narrin hommaa yrittää sopeutua velkahirressä roikkumiseen ja kansan tuhoutumiseen. Jos joku tosissaan haluaa parantaa maamme oloja, hänen tulee kiskoa velkarahajärjestelmä juurineen maasta pois.” – V.I.Laurio

  ”Vasta sitten, kun huomaa, mitä monopolilla tarkoitetaan, kun kanssapelaajalla ei vain ole rahaa enemmän kuin kaikilla muilla yhteensä, vaan tällä myös rahanpainokone, vasta sitten on Rothschildien rahoittaman sionistisen maailmanherruuden historia helposti ymmärrettävissä.” – Ties kuka

  ”Jos amerikkalaiset koskaan sallivat pankkien kontrolloida heidän rahansa liikkeelle laskemista, ensin inflaation avulla (lainahanat avataan), sitten deflaation avulla (lainahanoja kiristetään), pankit ja korporaatiot, jotka kasvavat heidän ympärilleen, tulevat viemään ihmisiltä kaiken omaisuuden, niin että lopulta heidän lapsensa havaitsevat olevansa kodittomia mantereella, jonka heidän isänsä valtasivat. – – Uskon vilpittömästi, että pankkilaitokset, joilla on oikeus laskea liikkeelle rahaa, ovat vaarallisempia kuin armeijat” (USA:n presidentti Thomas Jefferson).

  ”Olemme täysin riippuvaisia liikepankeista. Jonkun on lainattava jokainen dollari, joka meillä on liikenteessä, käteisenä tai luottona. Jos pankit luovat runsaasti synteettistä rahaa, olemme vauraita, jos eivät, näemme nälkää. Olemme täysin ilman pysyvää rahajärjestelmää. Kun asiasta saa täyden kuvan, toivottoman tilanteemme traaginen mielettömyys on miltei mahdoton uskoa, mutta siinä se on. Se on kaikkein tärkein asia, jota älykkäät ihmiset voivat tutkia ja pohtia. Se on niin tärkeä, että nykyinen sivilisaatiomme saattaa luhistua, ellei sitä ymmärretä laajalti ja ellei puutoksia korjata pian” (USA:n keskuspankki FED Atlantan luottopäällikkö Robert H. Hemphill v. 1934).

  ”Antakaa minun painaa ja kontrolloida kansakunnan rahaa ja minä en välitä, kuka sen lait kirjoittaa” (pankkiiri Meyer Rotschild v. 1790).

  ”Rothschildit voivat aloittaa ja estää sotia. Heidän sanansa voi luoda ja hajottaa valtakuntia” (Chigaco Evening American 3.12.1923; Rothschildit ovat johtava pankkiiridynastia).

  ”Rahan kohtalo on ja tulee aina olemaan kansan kohtalo” (finanssiasiantuntija tri Franz Pick).

  Toistuvat lasku- ja nousukaudet ovat kuin lypsämisliikkeitä, joilla yhteiskunnista lypsetään varallisuus pankkien osakkeenomistajien lypsysankoihin. Euroopan kansat ovat olemassa ja elossa lypsämistä varten, kuin lehmät navetassa (navettana EU), hyötykarjaa siis. Lainanantoa ja korkotasoa säätelemällä pankkiirit kykenevät luomaan nousu- ja laskukausia, jopa lamakausia ja romahduksia, aivan mielensä mukaan ja hyötymään niistä. Kaikki maailman taloudelliset tapahtumat ovat tarkasti suunniteltuja, eikä mikään ”kriisi” tule sattumalta.

  Ratkaisu olisi yksinkertainen, mutta petolliset päättäjämme eivät tätä halua tehdä :

  Esimerkiksi:
  Valtio tulostaa omaa rahaa, jonka se kuluttaa kiertoon ostamalla kansalaisilta niitä palveluita joita he (kansalaiset) haluavat yhteisön (valtion) tuottavan.

  Jos valtio voi laskea liikkelle velkakirjoja, joiden avulla yksityiset liikepankit tulostavat valtioiden tileille rahaa lainasopimusta vastaan, niin aivan hyvin valtio voisi luoda itsekkin nämä rahat omille tileilleen siitä samasta tyhjästä ilmasta josta yksityiset liikepankitkin nykyisin tämän rahan luovat.

  Thomas Edison: ”Jos hallitus voi laskea liikkeelle dollarin velkakirjan, se voi aivan yhtä hyvin laskea liikkeelle dollarin setelin.”

 8. Vuosisadan rakkaustarina permalink

  Miksi Korhola on, niin kovin fiksu? Onhan sinne Pelkolaa, Karpelaa ja kumppaneitakin jengi pelkästään alapään suuntaamana äänestänyt. Missi-kisoja ja eduskuntaa ei mielestäni kannata sekoittaa keskenään. Missi-kisoissa halutaan menestystä itselle ja eduskunnassa olisi tarkoitus luoda parempi maailma muille.

  Itselläni on hieman samanlainen ongelma Vasureiden kanssa. Itse äänestän Li Anderssonia. Kaikki pakolaiset Suomeen, kyllä meillä on varaa ja se, että Vasureita ei erota Vihreistä on pieni ongelma itselleni, mutta arvot ja tieto ratkaisevat tässä tilanteessa, ei puolueen yleinen ituhippilinja.

  • Korholaa voi minusta äänestää jo siksi, että hän on ilahduttavasti vastustanut vihreiden ajamaa typerää politiikkaa. Vasureissa on muutama järkevä tyyppi, mutta puolueen yleinen linja tosiaan on yllättävän lähellä vihreiden ajattelua. Vihreiden ituhippilinjassahan maito tulee kaupasta, sähkö töpselistä, teollisuuden katoaminen Suomesta on vain hyvä juttu ja silleen.

 9. Vuosisadan rakkaustarina permalink

  Totta tuo loppu ja tuo Korholan vihreiden ajaman typerän politiikan vastustaminen on myös totta, mutta onko se tosiaan riittävä syy äänestää Korholaa? Ymmärtääkö hän esim. taloudesta tuon hölkäsen pöläystä?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: