Skip to content

Suomi-neito on tyypillinen perheväkivallan uhri – uskoo omaan syyllisyyteensä

marraskuu 18, 2014

Suomessa käytävässä poliittisessa keskustelussa on hyvin mielenkiintoinen yhtymäkohta perheväkivaltaan. Suomi-neito on mennyt osaksi moniavioista europerhettä, jossa täysin arvaamaton, valehteleva ja perheen jäseniä epätasa-arvoisesti kohteleva perheenpää eli EKP on säännönmukaisesti pahoinpidellyt osaa puolisoistaan. Vuonna 2011 europerheen pää eli EKP alkoi kärsiä mielenterveysongelmista ja käyttäytyä väkivaltaisesti. Puolisoihin kohdistuvaa naapureiden huomaamaa pahoinpitelyä tapahtui todistettavasti kaksi kertaa vuonna 2011 (Lars Christensenin kirjoitus asiasta täällä ja hänen kuvansa suomennettuna täällä). Väkivaltaisuus ei kuitenkaan tuohon loppunut.

Perheen pää on yhtä pienemmistä perheenjäsenistä uhkaillut ja pelotellut salaa muilta piilossa (Irlanti ja Trichetin kirje). Lisäksi omasta kohtelustaan valittaneet perheenjäsenet on hakattu perheenpään ja suosikkivaimon eli Saksan avustuksella hiljaisiksi (Kreikka ja Italia, joissa demokraattisesti valittu hallitus syrjäytettiin).

Tyypillisen väkivaltaisessa liitossa olevan vähän tyhmänlännän, hidasälyisen ja hyväuskoisen, itseään rumana pitävän naisen tapaan Suomi-neito mitä ilmeisemmin tyynesti kestää kaikki hakkaamiset. Ei väliä vaikka silmä on mustana ja huuli halki (työttömyys ja yritysten rahoitusvaikeudet). Ei väliä vaikka puoliso valehtelee eikä tee mitä lupaa (talouselvytys).

Tyypillisen perheväkivallan uhrin tapaan Suomi-neito kieltäytyy myöntämästä, että vakivaltainen, mielenterveysongelmista kärsivä puoliso (EKP) ja puolison suosikkivaimo (Saksa) olisivat mitenkään syyllisiä vaikka jatkuvasti hakkaavat, pahoinpitelevät ja hyväksikäyttävät toisia perheenjäseniä. Eihän ne kaikki kauniit lupaukset mitä liittoon mentäessä annettiin ole voineet olla valhetta eivätkä ole valheeksi voineet muuttua.

Väkivallan jälkeen sekä perheen pää että suosikkivaimo väittävät, että Suomi-neidon irronnut hammas, haljennut huuli, murtuneet sormet ja musta silmä ovat Suomi-neidon oma vika. Potkimisesta murtunut kylkiluukin on Suomi-neidon oma vika, mitäs kaatui perheen pään nyrkiniskuihin. Tyypilliseen tapaan Suomi-neito uskoo olevansa itse syyssä vammoihinsa ja uskoo perheen pään ja suosikkivaimon miellyttämisen sekä rakenneuudistusten eli kaikkien omien rahojen ja tavaroiden poisantamisen auttavan. Nälkääkin voi nähdä jos se on perheen pään ja suosikkivaimon mielestä tarpeen.

Kyllähän se hakkaaminen on Suomi-neidon oma vika eikä suinkaan hakkaavan puolison!

 

Suomen taloustilannetta ja eurokeskustelua hämmästyttävän hyvin kuvaavasta tekstistä kiitos hahmotelman lähettäneelle sähköpostikommentoijalle.

Mainokset

From → Uncategorized

2 kommenttia
  1. hakki47 permalink

    Hieno ja yksityiskohdissaankin varsin tarkka kuvaus siitä, miten euro-luokan kuuliaisinta neitoa on käsitelty. Näin häntä käsitellään jatkossakin, kun hän juoman ja prostituutioon langenneena tulevaisuudessa hakee apua, ottamansa julkisen sektorin lainojen maksuun. Herrat Brysselin ja Frankfurtin viis veisaavat neidon ahdingosta ja kysyvät: ”Kuka käski auliisti antamaan?”

  2. Suomi-neito on se nössö oppilas luokassa joka tekee muiden oppilaiden läksyt ja valittaa opettajalle saatuaan vahingossa liikaa pisteitä kokeessa… Valitettavasti koko Suomen kansa on yhtä nössöä (esim. VPK:t eivät enää voi jäädyttää luistelukenttiä; tuskin missään muussa maassa olisi tätä ongelmaa, vaan tyhmiä sääntöjä joko kierrettäisiin tai niistä vain vähät välitettäisiin).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: