Skip to content

Ovatko nämä euroeliitin todelliset kasvot – poliitikkojen veronkierron paljastanut vankilaan Kreikassa

lokakuu 29, 2012

Mitä ilmeisimmin tämä kriisi paljastaa sen todellisen aatteellisen pohjan, jolle tulevaa Euroliittovaltiota on tarkoitus rakentaa. Kreikassa on pidätetty toimittaja, joka on julkaissut listan kreikkalaisen euroeliitin veronkierrosta ja massiivisista pankkitileistä Sveitsissä. Asiaa koskeva uutinen täällä. Tämä samanaikaisesti kun Troikan vaatimukset Kreikan kansan kurittamisesta kovenevat.

Uusiin vaatimuksiin kuuluvat muun muassa rajut lisäleikkaukset julkisiin menoihin, eläkkeiden leikkaukset, Troikan valta leikata minimipalkkoja, valta poistaa työntekijöiden irtisanomissuoja, valta määrätä veroja, valta ohittaa Kreikan kansallinen itsemääräämisoikeus. Käytännössä nuo määräykset tarkoittavat Kreikan muuttumista Troikan hallinnoimaksi protektoraatiksi. Demokratiaa leikitään pelkästään näön vuoksi.

Euroopan unionin periaatteissa mainitut demokratia ja tasa-arvo ovat päätyneet vessapaperin kaltaiseen käyttöön. Tämä samanaikaisesti kun Kreikan poliittiseen eliittiin kuuluvien veronkierrosta ja kavalluksista uutisoinut toimittaja pidätetään.

Miehitysvalta aina tarvitsee halukkaita yhteistoimintamiehiä ja -naisia. Ilmeisesti listalla olleet veronkiertäjät ja julkisten varojen kavaltajat ovat halukkaita ja haluttuja yhteistyökumppaneita Kreikkaa hallinnoivalle miehitysvallalle.

Tämä ei todellakaan ole se EU, johon liittymisen puolesta aikoinaan äänestin.

Onko tällaiselle kehitykselle perustuva Euroliittovaltio jotain sellaista mihin haluamme Suomen kuuluvan?

Mainokset

From → Uncategorized

Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: